Hejsan! Lämnade en kommentar på din förra blogg, men märkte sedan att du inte längre uppdaterar där. Funderade med den där: Blueberry and white chocolate cheesecake, att skall grädden vispas före man blandar den med färskost och mascrapone, eller ska den vara ovispad? :) Och sen funderade jag också om vitchokladen skall vara i själva cheesecake smeten eller utanpå? Tyckte det stod i receptet att den smälta chokladen skall blandas i smeten, men sen är den ändå täckt med vitchoklad? :) svara gärna så fort du kan, skulle vilja göra denna tårta ännnu idag ;) Mvh/ Dina
Hej Dina!! Nej jag är inte kvar på fd Nattstad :) Du blandar grädden (ovispad), osten och mascarponen tsm och ja chokladen smälter du och har I smeten som du tar i samtidigt med blåbären. Lycka till! Kram
Hejsan! Lämnade en kommentar på din förra blogg, men märkte sedan att du inte längre uppdaterar där. Funderade med den där: Blueberry and white chocolate cheesecake, att skall grädden vispas före man blandar den med färskost och mascrapone, eller ska den vara ovispad? :) Och sen funderade jag också om vitchokladen skall vara i själva cheesecake smeten eller utanpå? Tyckte det stod i receptet att den smälta chokladen skall blandas i smeten, men sen är den ändå täckt med vitchoklad? :) svara gärna så fort du kan, skulle vilja göra denna tårta ännnu idag ;) Mvh/ Dina
SvaraRaderaHej Dina!! Nej jag är inte kvar på fd Nattstad :) Du blandar grädden (ovispad), osten och mascarponen tsm och ja chokladen smälter du och har I smeten som du tar i samtidigt med blåbären. Lycka till! Kram
Radera